Infrafűtés számos előnnyel

A téli időszakban a rezsiköltség nagy részét a fűtés teszi ki. Nem csak a nyílászárók állapotától, vagy a hőszigetelés minőségétől függ azonban, hogy mennyit kell költeni a fűtésre, hanem attól is, milyen rendszer mellett döntött. Az infrafűtés energiatakarékos, és bármilyen épülettípus esetében alkalmazható. Az esztétikus panelek elektromos árammal működnek, és gondoskodnak a helyiségek egyenletes hőmérsékletéről.

Infrafűtés a rezsi csökkentéséért

Ablakcserén gondolkodik, hogy a következő fűtésszezonban kevesebbe kerüljön a fűtés? Mielőtt több százezret elköltene a hőszigetelésre, érdemes azt is átgondolni, hogy nem az elavult fűtési rendszer tehető-e felelőssé a nem megfelelő hőmérsékletért otthonában. Az infrafűtés nagy népszerűségnek örvend manapság, hiszen nem engedélyköteles, költséghatékony működtetése, és megakadályozza a penész képződését is.

Penészmentes otthon infrafűtéssel

A megfelelő fűtési rendszer megtalálása nem csak a költségek és a fűtésszámlára szánt összegek miatt fontos, hanem számos egyéb szempontból is. A penész és a falak átnedvesedése sok otthonban jelent problémát. Mivel az infrafűtés egyenletes hőmérsékleten tartja a helyiségeket, így ezeket akár el is felejtheti. Ismerje meg a napjainkban egyre inkább kedvelt rendszert szakember segítségével!

Infrafűtés akár kiegészítő megoldásként is

infrafűtés képek

Infrafűtés: gondoljon rá lakásfelújítás alkalmával!

Lakásfelújítás előtt áll, és a burkolás, festés mellett szeretne pénzt szánni arra is, hogy a fűtési rendszert korszerűsítse? Mindegy, hogy főfűtésként választaná az infrafűtés kínálta előnyöket, vagy kiegészítőként szereltetné be a paneleket otthonába, az eredményekkel minden bizonnyal elégedett lesz. Egyenletes hőmérséklet, költségtakarékos működés- ezt kínálja az infrafűtés.